• Home

en

Waarom training?

Training leidt tot begrip en waardering, vaardigheden en oplossingen. Daardoor voegt training waardevolle eigen kennis aan een organisatie toe. Kennis die anders ingekocht zou moeten worden bij andere partijen.

Waarom klassikale training?
classroom-studyDe meeste mensen onthouden informatie het beste als deze mondeling is overgebracht. Ook gebruikt een trainer cases en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de cursisten. Op die manier spreekt het lesmateriaal de leerlingen meer aan en verliezen zij niet de aandacht tijdens de cursus zoals vaak het geval is bij e-learning en thuisstudies.

Waarom erkende training?
Met erkende training vergroten organisaties hun productiviteit én het vertrouwen van medewerkers in eigen technische competenties en bekwaamheid om netwerkoplossingen effectief te ondersteunen en te managen.

 


Waarom certificering?
new-certificateEen certificaat is net als een diploma van een opleiding een manier om aanwezige kennis aan te tonen. Als je als ICT’er aan de slag gaat voor jezelf of je wordt door je werkgever ingezet als kennis-specialist, helpt een certificering het niveau van je kennis in te schalen. Voor sommige banen is een bepaalde certificering zelfs vereist. ICT fabrikanten stellen het vaak als harde eis, om ervan verzekerd te zijn dat zowel de kwaliteit alsmede de efficiency en betrouwbaarheid van de dienstverlening op hun producten bewaakt wordt. Daarnaast laat iemand die de tijd en het geld investeert om gecertificeerd te worden zien dat hij of zij moeite doet om de laatste trends en technologieën bij te houden.

 

Verschillende leertempo's

Naast de standaard duur van een training, heeft One2train voor een aantal trainingen nog 2 alternatieve leertempo's beschikbaar:

BootCamp
bootcampVoor cursisten die al ervaring of kennis hebben met verschillende onderdelen uit een training, biedt One2train de BootCamps aan. Tijdens deze BootCamps worden 2 trainingen in 1 week gedoceerd (bijvoorbeeld Cisco ICND1 en ICND2). De lesstof wordt versneld gegeven doordat er nagenoeg geen herhaling is en de lesdagen verlengd zijn van 08:00 tot 18:00 uur. De cursist dient dus al over enige voorkennis te beschikken om te kunnen deelnemen en wordt ook op deze kennis getoetst.

Step by Step
stepbystepDe cursist volgt een 5-daagse training en evt. een 1-daagse examentraining telkens in blokken van 2 lesdagen met een interval van 2 weken. Op die manier is de training goed te combineren met werk doordat de cursist niet 5 aaneengesloten dagen van zijn werkplek af is.
Daarnaast wordt de leerstof in delen gedoceerd en heeft de cursist tussen de blokken in de gelegenheid om het geleerde te laten bezinken, vragen voor te bereiden en middels zelfstudie verder bij te scholen.

 

Wat cursisten zeggen ...

 • Netwerk+

  "De training is geschikt voor medewerkers in de ICT, maar ook voor mensen die nieuw zijn in dit vak en nog geen achtergrond hebben."
  Student van CompTIA Network+ training
 • CWNA

  "De cursusleider heeft sterke technologische en theoretische kennis gecombineerd met grote dosis experience; een perfecte combinatie om een WiFi cursus te geven."
  Student van CWNA training
 • CCNA BootCamp

  "The course runs over all the knowledge pretty fast, but due to my experience, I already knew some things about it. However, my knowledge is widely expanded due to the course, and will certainly help me with my further career."
  Student of Cisco CCNA Bootcamp training
 • Cloud Essentials

  "De cursus was helder en er was voldoende aandacht voor toepassing van de stof. De cursusleider gaf duidelijke uitleg."
  Cegeka student of CompTIA Cloud Essentials training
 • IPv6

  "One2train, my compliments for organizing the IPv6 training! It was well prepared, the trainer was highly skilled and he did a great job explaining the content of the presentation"
  BT Benelux student of IPv6 training
 • MTA Windows Server

  "Cursusleider heeft een hoog kennisniveau en humor."
  Student van MTA Windows Server training
 • CompTIA Network +

  "De docent was enthousiast en stond boven de stof. Heel flexibel wat betreft de stof, de tijden en het tempo. Speelt goed in op het individu"
  Student van Basis Netwerk/Comptia Network+ training
 • TSHOOT

  "Ik wilde toch even laten weten dat, mede door jullie hulp, ik de vorige week ben geslaagd voor mijn examen TSHOOT, waardoor ik nu CCNP Routing and Switching ben"
  Student van TSHOOT
 • Comptia Network+

  "De trainer verteld levendig en zorgt voor interactie. Past zich makkelijk aan aan het niveau van de cursist."
  Student van CompTIA Network+ training