• Home
  • Nieuws
  • One2train, ook voor interne IT omscholingstrajecten binnen uw organisatie!

One2train, ook voor interne IT omscholingstrajecten binnen uw organisatie!

10 nieuwe Cisco gecertificeerden erbij! Dat is het 1e resultaat van een intern omscholingstraject dat One2train voor haar klant Teleplan te Zoetermeer heeft verzorgd.

Teleplan in Zoetermeer is een after market services partner voor toonaangevende communicatie-, computer- , consumentenelektronica- en -technologiebedrijven. Met meer dan 30 jaar ervaring en 5.000 medewerkers in dienst begrijpt Teleplan welke cruciale rol iedereen speelt bij het verbeteren van de merken van hun klanten door de naadloze combinatie van de after-salesdiensten die zij hun klanten bieden.

Voor een nieuwe dienstverlening die Teleplan voor organisatie Cisco levert, was er behoefte om een groep medewerkers intern om te scholen naar een Cisco certificering. Omdat de medewerkers binnen hun werkzaamheden niet zelf de installatie en configuratie van Cisco apparatuur doen, is er gekozen voor een traject die enerzijds een Cisco erkenning opleverde, maar anderzijds ook aansloot bij de werkzaamheden die wel en niet dagelijks uitgevoerd worden.

Tevens moest de leerstof in een deeltijd tempo aangeboden kunnen worden, zodat er een mix was tussen klassikale training van een gecertificeerde Cisco docent (op locatie Teleplan), en zelfstudie vanuit een online leeromgeving.

Voor dit traject heeft One2train gebruik gemaakt van de Cisco Networking Academy.

Alle partijen kijken terug op een geslaagd traject, dat zeker nog vervolg krijgt in de toekomst.