Programmeur (Software/Python Developer)

One2train is al meer dan 20 jaar ICT opleider en heeft zich gespecialiseerd in IT technische trainingen (infrastructuur). De kennis die wordt opgedaan door de dagelijkse contacten met de IT arbeidsmarkt, worden continue doorvertaald in ons aanbod.

Voor diegene die zich willen (om)scholen naar een IT functie als IT Helpdesk/Servicedesk, Netwerkengineer, Programmeur, of Cybeer Defender hebben wij scholingstrajecten samengesteld die aansluiten bij de huidige vraag in de markt.

Omdat individueel maatwerken ook onze jarenlange specialisatie is, hebben wij via de Academy een leermethode ontwikkeld waarmee we voor elke cursist een aangepast aanbod kunnen maken, rekening houdend met beschikbare kennis, tijd, budget en doel.

Ook na de training(en) kunnen wij nog van dienst zijn, en cursisten begeleiden in het vinden van een passende baan via ons uitgebreide klantennetwerk.

Functie Programmeur (Software/Python Developer):

Een Python Developer is een software ontwikkelaar die hiervoor (voornamelijk) de programmeertaal Python gebruikt. Python is de laatste tijd sterk gegroeid in populariteit, ondanks dat Python al een jaar of dertig op de markt is. Veel developers kunnen (een beetje) Python programmeren. Het is een hele mooie en lichte taal die bij veel bedrijven gebruikt wordt. Onder meer webshops, cruciale bedrijfssystemen en games draaien op Python. Grote namen als Google, NASA, Yahoo en Nokia maken er gebruik van. Doordat het open source is, is het ook bij de kleine organisaties en startups een veelvoorkomende taal. Python Developers kunnen dus in de meest diverse organisaties werkzaam zijn. Developers hebben nauw contact met collega's met andere functies, zoals bijvoorbeeld graphic designers, software architecten, interaction designers, game developers en data engineers.

Python Developers houden zich over het algemeen bezig met de volgende zaken:

 • Ontwikkelen en implementeren van nieuwe Python-toepassingen
 • Monitoren, testen en onderhouden van bestaande Python-applicaties
 • Opstellen en onderhouden van API's (Application Programming Interfaces)
 • Omzetten van wensen van opdrachtgevers in concrete Python-oplossingen
 • Voeren van overleg met collega-ontwikkelaars en andere leden van het (project)team

Omscholingspakketten

Elk omscholingspakket bevat de volgende onderdelen:

 • Gratis intakegesprek
 • Opleidingspakket voor een ICT-doelcertificering
 • Praktijkcase
 • ICT soft skills workshop

Na succesvolle afronding van de opleiding:

 • Banengesprek
 • Toevoeging aan onze ICT Talentenbank
 • Verbinding met de Cisco Talent Bridge
 • Begeleiding bij het vinden van een passende baan

Opleidingsprogramma - studiebelasting

Standaard:  9 klassikale ILT dagen (63 uur)   + zelfstudie (gemiddeld 65 uur) 
Fast  5 klassikale ILT dagen (35 uur) + zelfstudie (gemiddeld 60 uur)

Prijzen en maatwerk: op aanvraag.

Opleidingstraject Programmeur (Software/Python Developer): 

Programming Essentials in Python (PCAP)

Python is een programmeertaal voor algemene doeleinden die wordt gebruikt om vrijwel alles te bouwen. Python is de sleutel voor back-end webontwikkeling, data-analyse, kunstmatige intelligentie en wetenschappelijk computergebruik, die allemaal essentieel zijn voor het nastreven van IT-carrières. Met PCAP: Programming Essentials in Python leer je programma's ontwerpen, schrijven, debuggen en uitvoeren die zijn gecodeerd in de Python-taal. Geen voorafgaande programmeerkennis vereist. De cursus begint met de basisbeginselen die je stap voor stap begeleiden totdat je bedreven raakt in het oplossen van meer complexe problemen.

Studiemateriaal:
Inbegrepen bij de training.

Django

Django is een op Python gebaseerd open-source webframework dat het architectuurpatroon van model-template-views (MTV) volgt. Het wordt onderhouden door de Django Software Foundation (DSF), een Amerikaanse onafhankelijke non-profit organisatie. Django's primaire doel is om het maken van complexe, database-gestuurde websites te vergemakkelijken. Het framework benadrukt herbruikbaarheid en "pluggability" van componenten, minder code, lage koppelingen, snelle ontwikkeling en het principe van niet herhalen. Python wordt overal gebruikt, zelfs voor instellingen, bestanden en gegevensmodellen. Tijdens de lessen Django leer je deze snel aan populariteit winnende open source Web Applicatie Framework te gebruiken voor het ontwikkelen van Python Web Applicaties.

Studiemateriaal:
Inbegrepen bij de training.

CRKBO geaccrediteerd

icoontelefoon

Volg ons


icoontelefoon

Contactgegevens

icoontelefoon085 - 0498 591
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.